ようこそ...::: CaNvAs of LiFe :::...へ 

8:44 PM

1stly,hamba nak ucap setinggi2 kesyukuran kepadaNya sebab akhirnya wujud jugak blog yang diberi name ...::: CaNvAs of LiFe :::... kenapa namenye sebegitu rupe ek??hoho..entahla..hamba pun tidak tahu..hehe..it's suddenly came out from my mind..beginilah ceritanye ek...hamba andaikan hidup ini ibarat kain canvas..kain canvas yang sesuci putih salji...dan hamba lah yang kene melakar,melukis,mewarna dan men"design"kannye sehingga ia nampak cantik apabila dipandang..(^_^)..tetapi jika hamba decoratekan ia buruk maka huduh la jadinye..huhu..so, dikesempatan yang ada,sebelum nyawa yang dipinjam ini ditarik balik,hamba mahu hamba punye canvas dicorakkan dengan sebaik2nye...weee~~

2ndly,for those who are reading my blog (kalau ade orang bace la...tapi ade ke orang yang nak bace blog hamba nie??huhu) jangan salah anggap yang "hamba" itu sape yek...actually hamba tu adalah saya a.k.a nur syarfahanim..YA..memang benar hamba ialah HAMBA..bukan hamba kepada manusia tetapi hamba kepada TUHANNYA yakni Allah swt.. and now i'm struggling to be a good and the best servant for My Lord..doa2kan la yek kawan2..hehe~~

3rdly,hamba nak inform yang blog hamba ini maybe akan gune bahasa2 asing yang ade orang bole faham but ade juge orang yang tak bole faham..so,for those who do not understand what i mean just let me know or buat2 faham saje la ek...ngehngehngeh~~

lastly,blog hamba ini akan hamba gunekan untuk meng"express"kan hamba punye luahan hati, any idea2 yang berdansa dalam otak ini or stuff like that..(>.<)..so, kalau ade yang tersilap sane sini ke harap tegur menegur la yek..tegur menegur malan mulie..baik untuk kesihatan..majulah sukan untuk negara!!huahuahua~~

 
 
 
..:: notes ::..
ようこそ........へ= care bace nye youkoso....ek..yang bermaksud welcome to.....

You Might Also Like

0 comments